Menu
Your Cart

Nestle Nan Expert Pro Lactose Free Γάλα για Βρέφη με Δυσανεξία στη Λακτόζη 400g

Nestle Nan Expert Pro Lactose Free Γάλα για Βρέφη με Δυσανεξία στη Λακτόζη 400g
ΝΕΟ
Nestle Nan Expert Pro Lactose Free Γάλα για Βρέφη με Δυσανεξία στη Λακτόζη 400g
17,14€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,17€
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • Εταιρεία: NESTLE
 • Barcode: 7613036835091
 • Κωδικός Προϊόντος: 18629

Nestle Nan Expert Pro Lactose Free Γάλα για Βρέφη με Δυσανεξία στη Λακτόζη

Βρεφικό γάλα χωρίς λακτόζη σε σκόνη - Κατάλληλο για βρέφη με δυσανεξία στη λακτόζη

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα

Το NAN Lactose Free είναι ένα γάλα για βρέφη από τη γέννηση, όταν αυτά δεν θηλάζουν ή συμπληρωματικά με το μητρικό θηλασμό. Είναι κατάλληλο για βρέφη με δυσανεξία στη λακτόζη.

Οι ειδικοί μας ανέπτυξαν το NAN LactoseFree με μια μοναδική σύνθεση:

 • Χωρίς Λακτόζη.
 • Ακατάλληλο για βρέφη με γαλακτοζαιμία.
 • Με L. Reuteri.
 • Περιέχει DHA.

Συστατικά

 Σιρόπι γλυκόζης, φυτικά έλαια (ηλιέλαιο υψηλής περιεκτρικότητας σε ελαϊκό οξύ, έλαιο καρύδας, κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο), πρωτείνες ορού γάλακτος, απομονωμένες πρωτείνες ορού γάλακτος, ανόργανα συστατικά (χλωριούχο κάλιο, κιτρικό ασβέστιο, κιτρικό νάτριο, φωσφορικό νάτριο, οξείδιο του μαγνησίου, κιτρικό κάλιο, θειϊκός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, θειικός χαλκός, θειϊκό μαγγάνιο, ιωδιούχο κάλιο, σεληνικό νάτριο), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), ιχθυέλαιο, έλαιο Mortierella alpina, διτρυγική χολίνη, αμινοξέα (L-φαινυλανίνη, L-ιστηδίνη, L-τρυπτοφάνη), ρυθμιστής οξύτητας (κιτρικό οξύ), βιταμίνες (βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, νιασίνη, παντοθενικό ασβέστιο, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Α, βιταμίνη Β6, φολικό οξύ, βιταμίνη Κ, βιταμίνη D, βιοτίνη, βιταμίνη Β12), καλλιέργεια L.Reuteri*, ταυρίνη, ινοσιτόλη, νουκλεοτίδια (5' - μονοφωσφορική κυτιδίνη, 5' - μονοφωσφορική ουριδίνη, 5'- μονοσωσφορική αδενοσίνη, 5'-μονοφωσφορική γουανοσίνη), L- καρνιτίνη.  *Καλλιέργεια L.Reuteri DSM17938 μετά απο αδειοδότητση από την BioGaia AB.

Aλλεργιογόνα

Πρωτείνες ορού γάλακτος, απομονωμένες πρωτείνες ορού γάλακτος, γαλακτοματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), ιχθυέλαιο.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ

 1. Πλύνετε καλά τα χέρια σας προτού ετοιμάσετε το γάλα του παιδιού.
 2. Πλύνετε καλά τη φιάλη, την πιπίλα και το πώμα και βεβαιωθείτε ότι δεν έχει παραμείνει υπόλειμμα γάλακτος.
 3. Βράστε τα σκεύη για 5 λεπτά. Αφήστε τα σκεπασμένα μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε.
 4. Βράστε πόσιμο νερό για 5 λεπτά και αφήστε το να κρυώσει.
 5. Συμβουλευτείτε τις οδηγίες ανασύστασης και ρίξτε την ακριβή ποσότητα χλιαρού νερού στη φιάλη.
 6. Χρησιμοποιείστε την μεζούρα που θα βρείτε στο κουτί. Ισιώστε τη σκόνη που υπάρχει στη μεζούρα στην περιμετρική προεξοχή στο εσωτερικό του κουτιού.
 7. Συμβουλευτείτε τις οδηγίες ανασύστασης και προσθέστε τον ακριβή αριθμό από κοφτές μεζούρες ανάλογα την ηλικία του παιδιού.
 8. Μετά τη χρήση, φυλάξτε τη μεζούρα μέσα στο κουτί.
 9. Σκεπάστε το μπιμπερό και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί πλήρως η σκόνη.
 10. Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών L. Reuteri, πρέπει να αφήσετε το βραστό νερό να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πριν προσθέσετε τη σκόνη.

Σημαντική Υπενθύμιση:

Ο καλύτερος τρόπος να ταΐσεις ένα μωρό είναι να το θηλάσεις, αφού το μητρικό γάλα προσφέρει ιδανική ισορροπημένη διατροφή και προστασία εναντίον ασθενειών για το μωρό σου. Προσφέρει επίσης πολλά μη διατροφικά οφέλη όχι μόνο για το μωρό σου αλλά και για εσένα. Συνιστούμε να μιλήσεις με τον παιδίατρο σου όταν αποφασίζεις για τον τρόπο που θα ταΐσεις το μωρό σου. Επαγγελματική καθοδήγηση πρέπει επίσης να αναζητήσεις για την προετοιμασία και τη διατήρηση του μητρικού θηλασμού. Εάν επιλέξεις να θηλάσεις, είναι σημαντικό να έχεις μία υγιή, ισορροπημένη διατροφή.

Το βρεφικό γάλα έχει σκοπό να αντικαταστήσει το μητρικό γάλα όταν οι μητέρες επιλέξουν να μη θηλάσουν ή όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να το κάνουν. Η απόφαση να μη θηλάσεις, ή να εισάγεις μερική σίτιση με μπιμπερό, θα μειώσει την παραγωγή μητρικού γάλακτος.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιλέξεις να μη θηλάσεις, θυμήσου ότι αυτή η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Χρησιμοποιώντας ένα βρεφικό γάλα έχει επιπλέον κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Το βρεφικό γάλα πρέπει πάντα να προετοιμάζεται, να χρησιμοποιείται και να αποθηκεύεται όπως υποδεικνύεται στην ετικέτα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι στην υγεία του μωρού.

Προειδοποίηση:

Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το παιδί σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας κατανάλωσε το γάλα αμέσως. Μην κρατάτε την τροφή που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Αφήνοντας το παιδί σας χωρίς επίβλεψη υπάρχει πιθανότητα πνιγμού.

Άβραστο νερό, άβραστα θήλαστρα ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του παιδιού. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία ή διατροφή μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του παιδιού σας.

Ανασύσταση: 100ml = 13,32g σκόνης + 90 ml νερού

Μία μεζούρα ΝΑΝ LF = 4,4g

Σημαντική Υπενθύμιση:

Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη και ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται για όσο το δυνατόν περισσότερο. Πριν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα βρεφικό γάλα, ζητήστε τη συμβουλή του παιδιάτρου σας.

Συσκευασία 400g

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που θέλετε με 2 τρόπους:

1. ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Κάνετε την αγορά σας ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή!

2. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε για να κάνετε την παραγγελία σας στο 216 90 08 875.

(Δευτέρα - Σάββατο 9:00-21:00)


Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε ΑΠΟΣΤΟΛΗ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.

Για αγορές άνω των 49€ τα μεταφορικά ειναι ΔΩΡΕΑΝ (μέχρι 2kg)

Εάν τα προϊόντα δεν έχουν την ένδειξη "Out of Stock" η παραγγελία σας θα "φύγει" από το κατάστημα μας σε 1-2 εργάσιμες.