Menu
Your Cart

Έλαια

Zarbis Αμυγδαλέλαιο Φαρμακοποιίας 200ml
-19 % Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Αμυγδαλέλαιο 100% ψυχρής έκθλιψης φαρμακευτικής καθαρότητας.ΧΡΗΣΗ: Πρώτη ύλη για τρόφιμα και καλλυντικά.CAS # 8007-69-0, INCI: Prunus Amygdalus Dulcis OilΠροδιαγραφές Φαρμακοποιίας USPΕμφάνιση : Υποκίτρινο, διαυγέςΑριθμός οξέων : 0,1-2,0 mg KOH/gΑρ. σαπωνοποίησης : 190-200 mg KOH/gΆλλα έλαια : απουσ..
3,41€ 4,22€
Χωρίς ΦΠΑ:2,75€
Chemco Apricot Oil Refined Έλαιο Βερίκοκο Εξευγενισμένο, 200ml
-28 % Εξαντλήθηκε
Έλαιο Βερίκοκο ΕξευγενισμένοApricot Oil RefinedINCI: Prunus Armeniaca Kernel OilCas No. 68650-44-2 / 72869-69-3Χρήση ως:  Συστατικό σε φαρμακευτικά καλλυντικά & τρόφιμα.Προέλευση: Γερμανία Συσκευασία 200ml..
5,91€ 8,20€
Χωρίς ΦΠΑ:4,77€
ΕΛΑΙΟ ARGAN Argan OilCas No. 223747-87-3INCI: Argania Spinosa Kernel OilΧρήση ως:  Συστατικό σε τρόφιμα & καλλυντικάΠροέλευση: ΓερμανίαΣυσκευασία 100ml..
7,45€ 10,30€
Χωρίς ΦΠΑ:6,01€
Chemco Arnica Oil Έλαιο Άρνικας, 200ml
-32 % Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Ονομασία Προϊόντος: Έλαιο ΆρνικαςCas No.: 8001-21-6Αγγλική Ονομασία: Carrot OilΣυνώνυμα / INCI: Annuus Seed Oil, Arnica MontanaΧρήση ως:  Συστατικό σε καλλυντικάΠροέλευση: ΑγγλίαΔιατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό μέρος. Προστατευμένο από το φως και την υγρασίαΣυσκευασία 2..
6,63€ 9,71€
Χωρίς ΦΠΑ:5,35€
Έλαιο Avocado ΕξευγενισμένοAvocado Oil RefinedINCI: Persea Gratissima OilCas No. 8024-32-6Χρήση ως: Συστατικό σε τρόφιμα, καλλυντικά & φαρμακευτικά σκευάσματαΠροέλευση: ΓαλλίαΣυσκευασία 1000ml..
11,77€ 15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:9,49€
Έλαιο Avocado ΕξευγενισμένοAvocado Oil RefinedINCI: Persea Gratissima OilCas No. 8024-32-6Χρήση ως: Συστατικό σε τρόφιμα, καλλυντικά & φαρμακευτικά σκευάσματαΠροέλευση: ΙταλίαΣυσκευασία 100ml..
2,70€ 3,76€
Χωρίς ΦΠΑ:2,18€
Ονομασία Προϊόντος: Calendula Officinalis ΈλαιοCAS No: 84776-23-8Αγγλική Ονομασία: Calendula Officinalis OilΣυνώνυμα/ INCI: Calendula Officinalis L. extract, Calendula Oil, Καλέντουλας έλαιοΣυσκευασία 200ml..
5,05€ 7,99€
Χωρίς ΦΠΑ:4,07€
Ονομασία Προϊόντος: Έλαιο ΚαρότουCas No.: 84929-61-3Αγγλική Ονομασία: Carrot OilΣυνώνυμα / INCI: Daucus Carota Sativa Oil, Zea mays oilΧρήση ως:  Συστατικό σε φαρμακευτικά & καλλυντικάΠροέλευση: ΓερμανίαΔιατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό μέρος. Προστατευμένο από το φω..
5,87€ 7,81€
Χωρίς ΦΠΑ:4,73€
Έλαιο Καρύδας ΕξευγενισμένοCoconut Oil RefinedINCI: Cocos Nucifera OilΑνταποκρίνεται σε: Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία (Ph. Eur.)Χρήση ως: συστατικό σε φαρμακευτικά & τρόφιμαΣυσκευασία 500ml..
5,42€ 7,48€
Χωρίς ΦΠΑ:4,37€
Chemco Coconut Oil Έλαιο Καρύδας Οργανικό 200ml
-20 % Εξαντλήθηκε
Έλαιο Καρύδας ΟργανικόCoconut Oil Virgin OrganicINCI: Cocos Nucifera OilΧρήση ως: συστατικό σε φαρμακευτικά & τρόφιμα & καλλυντικάΔιατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο απο το φως.Προέλευση: ΓερμανίαΣυσκευασία 200ml..
4,71€ 5,86€
Χωρίς ΦΠΑ:3,80€
ΣταφυλοσπορέλαιοGrapeseed OilINCI: Vitis Vinifera Seed OilCas No. 8024-22-4Χρήση ως: Συστατικό σε καλλυντικάΠροέλευση: ΙταλίαΣυσκευασία 100ml..
2,24€ 3,11€
Χωρίς ΦΠΑ:1,81€
Chemco Paraffin Oil Heavy Παραφινέλαιο Βαρύ Φαρμακευτικό 1L
-25 % Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Παραφινέλαιο Βαρύ ΦαρμακευτικόParaffin Oil Heavy Pharmaceutical GradeINCI: Paraffinum LiquidumCas No. 8042-47-5Ανταποκρίνεται σε: Ευρωπαϊκή, Βρετανική και Αμερικάνικη Φαρμακοποιία (Ph. Eur., BP, USP), Κανονισμό FDA 21 CFR 172.878, CFR 573.680 & CFR 178.3620a.Χρήση ως: Συστατικό σε φαρμ..
4,96€ 6,63€
Χωρίς ΦΠΑ:4,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 26 (3 Σελ.)