Menu
Your Cart

Τρόποι Αποστολής

ΓΕΝΙΚΑ

Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ» αποστέλλονται σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία γίνει μέχρι τις 12:00).

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε είτε τηλεφωνικά είτε με email για τον χρόνο παράδοσης. O χρόνος αναμονής ενδέχεται να φτάσει τις 3 - 4 εργάσιμες ημέρες.

H παράδοση των προϊόντων γίνεται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier και BoxNow.

Aποστολές δεμάτων δεν γίνονται το Σαββατοκύριακο.

Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Όλες οι παρακάτω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα με την ένδειξη "Προϊόν Ψυγείου" δεν αποστέλλονται εκτός του Νομού Αττικής για λόγους ασφάλειας και σωστής συντήρησης.

Εύθραυστα προϊόντα κατασκευασμένα από γυαλί, κρύσταλλο και άλλα εύθραυστα υλικά καθώς και συσκευασίες που περιέχουν υγρές πρώτες ύλες και προϊόντα, συσκευάζονται από εμάς και παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών με τη μέγιστη δυνατή προσοχή. Τα προϊόντα αυτά αποστέλλονται με ευθύνη του αγοραστή. Σε περίπτωση φθοράς τους κατά τη μεταφορά το GalenicPharmacy.gr δε φέρει καμία ευθύνη.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Στην περίπτωση που επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα (Μπελογιάννη 91 & Κρήνης, Νίκαια 18454) θα πρέπει πρώτα να ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή να λάβετε email ή/και sms ότι τα προϊόντα βρίσκονται στο κατάστημα και είναι έτοιμα προς παραλαβή

Οι παραγγελίες για παραλαβή από το Φαρμακείο παραμένουν ενεργές για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Κατόπιν, διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για αγορά από το κατάστημα (φαρμακείο), πρέπει να προηγείται πάντα τηλεφωνική ή online παραγγελία

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ELTA Courier

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:30 με 17:30.

Παραδόσεις και αποστολές δεμάτων δεν γίνονται το Σαββατοκύριακο.

*Οι τιμές είναι ενιαίες για όλη τη χώρα*

Το κόστος της αποστολής είναι 2,80€ για παραγγελίες συνολικού βάρους (ή όγκου) έως 2 κιλά.

Για παραγγελίες βάρους (ή όγκου) άνω των 2 κιλών, υπάρχει επιβάρυνση 1€ ανά κιλό.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ.

Για την αποστολή σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ επιπλέον χρέωση, αλλά ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις (5) εργάσιμες ημέρες.

ΔΕΝ γίνονται αποστολές δεμάτων με τα ΕΛΤΑ COURIER στα παρακάτω ΤΚ: 11361, 11362, 11363, 11364, 11474, 11475, 11476, 11521, 11522, 11523, 11524, 11525, 11526, 11527, 11528

  • Η νέα εφαρμογή ΕΛΤΑ Courier αλλάζει τον τρόπο διαχείρισης των αποστολών, προσφέροντας σας τον απόλυτο έλεγχο εύκολα και με ασφάλεια.

BoxNow

Η νέα γενιά ταχυμεταφορών μέσω Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων (στην Ελλάδα).

  • Παράδοση εντός 24 ωρών.
  • Mε το BoxNow επιλέγετε να παραλάβετε την παραγγελία σας μόνοι σας από μια θυρίδα στο πλησιέστερο μηχάνημα παράδοσης δεμάτων της BoxNow.
  • Με το BoxNow μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα, 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες:

  1. Επιλέξτε το BoxNow ως επιλογή παράδοσης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
  2. Επιλέξτε το μηχάνημα παράδοσης δεμάτων που σας βολεύει. Π.χ. κοντά στην κατοικία ή τον τόπο εργασίας σας.
  3. Θα λάβετε ένα μήνυμα με έναν εξαψήφιο κωδικό PIN στο κινητό σας τηλέφωνο.
  4. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό PIN στο πληκτρολόγιο του Αυτόματου Μηχανήματος Παραλαβής Δεμάτων για να παραλάβετε το δέμα σας από την αντίστοιχη θυρίδα, 24/7.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα επιλεγμένα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο, θα ειδοποιηθείτε μέσω email ή τηλεφώνου για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αμέσως μόλις καταστούν διαθέσιμα όλα τα προϊόντα.

Το δέμα σας θα παραμείνει στη θυρίδα του BoxNow για 48 ώρες. Κατόπιν αιτήματος στο www.boxnow.gr μπορείτε να παρατείνετε την παραμονή για άλλες 24 ώρες.

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της παραγγελίας σας στο www.boxnow.gr.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το BoxNow στο +30 211 100 5301 ή στο care@boxnow.gr

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για προπληρωμένες παραγγελίες. (Δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής.)

Η αποστολή με αυτήν την υπηρεσία κοστίζει 2,40€ για παραγγελίες με μέγιστο βάρος 10 τα κιλά και διαστάσεις έως 62 x 45 x 36 cm.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΧΩΡΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΚΥΠΡΟ

Δεν γίνονται αποστολές εκτός Ελλάδος.

ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για κάθε παραγγελία σας που αναχωρεί από τις εγκαταστάσεις μας λαμβάνετε e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει, που σας ενημερώνει σχετικά. Το e-mail περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο (link) που θα σας οδηγήσει στην αντίστοιχη σελίδα της εταιρίας ταχυμεταφορών και ένα μοναδικό κωδικό ιχνηλάτησης (tracking number) με την χρήση του οποίου, ενημερώνεστε άμεσα για το στάδιο μεταφοράς του πακέτου της παραγγελίας σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κανένα προϊόν δε δεσμεύεται χωρίς ονομαστική παραγγελία. To GalenicPharmacy.gr διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση. Οι παραγγελίες ενδέχεται να χρειαστούν 1-3 εργάσιμες ημέρες για να διεκπεραιωθούν.