Menu
Your Cart

Βελτιωτικά Οσμής και Γεύσης

Όταν στην ονομασία του προϊόντος υπάρχουν οι λέξεις "Αιθέριο Έλαιο" και μετά από τις οποίες ακολουθεί το όνομα ενός φυτού, πρόκειται για πραγματικό αιθέριο έλαιο που προέρχεται με εκχύλιση ή απόσταξη των αρωματικών τμημάτων του φυτού.

Όταν στο όνομα του προϊόντος υπάρχουν οι λέξεις "Άρωμα" ("Fragrance") πρόκειται για τεχνητό προϊόν το οποίο προέρχεται με την ανάμιξη διάφορων χημικών ουσιών.  Η ανάγκη για τα τεχνητά αρώματα έχει προκύψει είτε επειδή η ποσότητα του αιθέριου ελαίου δεν είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς (πχ. άρωμα τριαντάφυλλο) είτε επειδή το αιθέριο έλαιο του φυτού καταστρέφεται κατά την επεξεργασία της απόσταξης (πχ. γιασεμί)

Kanavos Αιθέριο Έλαιο ΛεμόνιΑγγλική Ονομασία: Lemon Essential OilCas No. 8008-56-8INCI: Citrus Limon Peel OilΑνταποκρίνεται σε:  Κανονισμό 1334/2008/CEΠροέλευση: ΙταλίαΑνταποκρίνεται σε: Βελτιωτικό οσμής και γεύσηςΔιατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό μέρος με καλό εξαε..
5,05€ 6,93€
Χωρίς ΦΠΑ:4,07€
Ονομασία προϊόντος: Πιπέρι Αιθέριο ΈλαιοΑγγλική Ονομασία: Piper Nigrum Essential OilΣυνώνυμα / INCI: Piper Nigrum L., Black Pepper, Μαύρο ΠιπέριCas No: 84929-41-9Χρήση ως: Βελτιωτικό οσμής και γεύσηςΔιατηρείται σε κλειστό περιέκτη σε δροσερό και ξηρό μέρος με καλό εξαερισμόΠροέλευση: ΙταλίαΣυσκευασί..
58,73€ 81,49€
Χωρίς ΦΠΑ:47,36€
Ονομασία προϊόντος: Cinnamomum Zeylanicum Leaf OilINCI: Canella ceylon regina, ΚανέλαCas No: 84649-98-9Χρήση ως: Βελτιωτικό οσμής και γεύσης, άρωμαΔιατηρείται σε κλειστό περιέκτη σε δροσερό και ξηρό μέροςΣυσκευασία 100ml..
12,77€ 16,37€
Χωρίς ΦΠΑ:10,30€
Ονομασία Προϊόντος: Κιτρικό Οξύ, Μονοϋδρικό (Φαρμακευτικό, κατάλληλο για τρόφιμα)Cas No: 5949-29-1MW (g/mol): 210.14Χημικός Τύπος: C6H8O7 * H20Αγγλική Ονομασία: Citric Acid, monohydrate Ph. Eur., FCCΣυνώνυμα/INCI: 2-Hydroxypropane-1;2;3-tricarboxylic acid; Hydroxytricarballylic acidΣυσκευασία 1..
8,99€ 12,47€
Χωρίς ΦΠΑ:7,25€
Αιθέριο Έλαιο ΓαρίφαλοCas No: 87961-50-2INCI: Syzygium Aromaticum / Eugenia CaryophyllusΑνταποκρίνεται σε :  Κανονισμό 1334/2008/CEΧρήση ως: Βελτιωτικό οσμής και γεύσηςΠροέλευση: ΓερμανίαΔιατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό μέρος με καλό εξαερισμό, προστατευμένο από το φως...
17,48€ 24,18€
Χωρίς ΦΠΑ:14,10€
Βελτιωτικό Οσμής και Γεύσης ΚαρύδαςCoconut FlavorΑνταποκρίνεται σε :  Κανονισμό 1334/2008/CEΧρήση ως: Συστατικό σε καλλυντικά, αρώματα & τρόφιμαΠροέλευση: ΙταλίαΔιατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό μέρος με καλό εξαερισμό.Φορέας: Προπυλενογλυκόλη.Συσκευασία  100g..
12,40€ 14,88€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Ονομασία Προϊόντος:  Pinus Sylvestris Αιθέριο Έλαιο ΠεύκοCas No: 8023-99-2Αγγλική Ονομασία: Pinus Sylvestris Essential OilΣυνώνυμα/INCI: Pinus Sylvestris L. , Πεύκο ΣκωτίαςΧρήση ως: Βελτιωτικό Οσμής και ΓεύσηςΔιατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό μέρος με καλό εξαερισμό..
21,71€ 29,76€
Χωρίς ΦΠΑ:17,51€
Chemco Essential Oil Sweet Orange Αιθέριο Έλαιο Πορτοκάλι 100ml
-28 % Εξαντλήθηκε
Αιθέριο Έλαιο ΠορτοκάλιSweet Orange Essential OilINCI: Citrus Aurantium Dulcis OilΧρήση ως: Βελτιωτικό Οσμής και ΓεύσηςΔιατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, προστατευμένο από το φως.Συσκευασία 100ml..
4,96€ 6,86€
Χωρίς ΦΠΑ:4,00€
Αιθέριο Έλαιο Grape FruitGrape Fruit Essential OilINCI: Citrus Grandis Peel OilCas No. 8016-20-4Ανταποκρίνεται σε: Κανονισμό 1334/2008/CEΠροέλευση: ΙταλίαΧρήση ως: Βελτιωτικό Οσμής και ΓεύσηςΣυσκευασία 100ml..
27,90€ 38,67€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Φουντουκέλαιο ΕξευγενισμένοCas No: 84012-21-5INCI: Corylus Avellana Nut OilΧρήση ως: Συστατικό σε καλλυντικά, φαρμακευτικά & τρόφιμαΠροέλευση: ΙταλίαΔιατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό μέρος με καλό εξαερισμό, προστατευμένο από το φως.Συσκευασία 100ml..
2,48€ 3,18€
Χωρίς ΦΠΑ:2,00€
Αιθέριο Έλαιο ΛεμόνιLemon Essential OilINCI: Citrus Limon Peel OilCas No. 84929-31-7Ανταποκρίνεται σε: Ευρωπαική Φαρμακοποια (Ph.Eur.)Προέλευση: ΓερμανίαΧρήση ως: Βελτιωτικό Οσμής και Γεύσης, άρωμαΣυσκευασία 100ml..
11,02€ 15,07€
Χωρίς ΦΠΑ:8,89€
Chemco Marjoram Essential Oil Αιθέριο Έλαιο Ματζουράνα, 100ml
-7 % Εξαντλήθηκε
Αιθέριο Έλαιο ΜατζουράναMarjoram Essential OilΑνταποκρίνεται σε: Kανονισμό 1334/2008/CEΧρήση ως: Βελτιωτικό Οσμής και ΓεύσηςΠροέλευση: ΙταλίαΣυσκευασία: 100ml..
17,29€ 18,56€
Χωρίς ΦΠΑ:13,94€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 32 (3 Σελ.)