Menu
Your Cart
Welcome to GalenicPharmacy.gr

Έλαια

Chemco Almond Oil 1000ml
Hot -28 %
Pressure vegetable oil of sweet almond seeds contains 62-86% oleic acid, 20-30% linoleic acid and other valuable fatty acids, rich in β-sitosterol, squalene and vitamin E. Water-insoluble, soluble in alcohol . Light yellow liquid with walnut odor.CAS: 8007-69-0INCI Name: Prunus amygdalus dulcis (alm..
8.42€ 11.66€
Ex Tax:6.79€
Έλαιο Βερίκοκο ΕξευγενισμένοApricot Oil RefinedINCI: Prunus Armeniaca Kernel OilCas No. 68650-44-2 / 72869-69-3Χρήση ως:  Συστατικό σε φαρμακευτικά καλλυντικά & τρόφιμα.Προέλευση: Γερμανία Συσκευασία 200ml..
7.37€ 9.21€
Ex Tax:5.94€
ΕΛΑΙΟ ARGAN Argan OilCas No. 223747-87-3INCI: Argania Spinosa Kernel OilΧρήση ως:  Συστατικό σε τρόφιμα & καλλυντικάΠροέλευση: ΓερμανίαΣυσκευασία 100ml..
7.22€ 9.30€
Ex Tax:5.82€
Ονομασία Προϊόντος: Έλαιο ΆρνικαςCas No.: 8001-21-6Αγγλική Ονομασία: Carrot OilΣυνώνυμα / INCI: Annuus Seed Oil, Arnica MontanaΧρήση ως:  Συστατικό σε καλλυντικάΠροέλευση: ΑγγλίαΔιατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό μέρος. Προστατευμένο από το φως και την υγρασίαΣυσκευασία 2..
9.67€ 13.22€
Ex Tax:7.80€
Chemco Avocado Oil Refined Έλαιο Avocado Εξευγενισμένο, 1000ml
-23 % SOLD OUT
Έλαιο Avocado ΕξευγενισμένοAvocado Oil RefinedINCI: Persea Gratissima OilCas No. 8024-32-6Χρήση ως: Συστατικό σε τρόφιμα, καλλυντικά & φαρμακευτικά σκευάσματαΠροέλευση: ΓαλλίαΣυσκευασία 1000ml..
11.87€ 15.50€
Ex Tax:9.57€
Έλαιο Avocado ΕξευγενισμένοAvocado Oil RefinedINCI: Persea Gratissima OilCas No. 8024-32-6Χρήση ως: Συστατικό σε τρόφιμα, καλλυντικά & φαρμακευτικά σκευάσματαΠροέλευση: ΙταλίαΣυσκευασία 100ml..
2.69€ 3.76€
Ex Tax:2.17€
Ονομασία Προϊόντος: Calendula Officinalis ΈλαιοCAS No: 84776-23-8Αγγλική Ονομασία:  Calendula Officinalis OilΣυνώνυμα/ INCI: Calendula Officinalis L. extract, Calendula Oil, Καλέντουλας έλαιοΣυσκευασία 200ml..
5.67€ 7.99€
Ex Tax:4.57€
Ονομασία Προϊόντος: Έλαιο ΚαρότουCas No.: 84929-61-3Αγγλική Ονομασία: Carrot OilΣυνώνυμα / INCI: Daucus Carota Sativa Oil, Zea mays oilΧρήση ως:  Συστατικό σε φαρμακευτικά & καλλυντικάΠροέλευση: ΓερμανίαΔιατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό μέρος. Προστατευμένο από το φω..
5.85€ 7.81€
Ex Tax:4.72€
Έλαιο Καρύδας ΕξευγενισμένοCoconut Oil RefinedINCI: Cocos Nucifera OilΑνταποκρίνεται σε: Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία (Ph. Eur.)Χρήση ως: συστατικό σε φαρμακευτικά & τρόφιμαΣυσκευασία 500ml..
4.64€ 6.53€
Ex Tax:3.74€
ΣταφυλοσπορέλαιοGrapeseed OilINCI: Vitis Vinifera Seed OilCas No. 8024-22-4Χρήση ως: Συστατικό σε καλλυντικάΠροέλευση: ΙταλίαΣυσκευασία 100ml..
2.08€ 2.49€
Ex Tax:1.68€
Τόνωση για το τριχωτό της κεφαλήςΔαφνέλαιοOleum LaurilΗ Δάφνη η ευγενής Laurus nobilis είναι γνωστή από την αρχαιότητα για τις αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες των φύλλων και των καρπών της. Χρησιμοποιήθηκε από τον Ιπποκράτη για την παρασκευή ιαματικών σκευασμάτων, ενώ τη ..
5.85€ 7.45€
Ex Tax:4.72€
Παραφινέλαιο Ελαφρύ ΦαρμακευτικόParaffin Oil Light Pharmaceutical GradeINCI: White Mineral Oil LightCas No. 8042-47-5Ανταποκρίνεται σε: Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία (Ph. Eur.)Χρήση ως: Συστατικό σε φαρμακευτικά & καλλυντικάΠροέλευση: ΙταλίαΣυσκευασία 1λίτρο..
4.08€ 5.22€
Ex Tax:3.29€
Showing 1 to 12 of 25 (3 Pages)