Menu
Your Cart
Welcome to GalenicPharmacy.gr

ΧΗΜΙΚΑ

Ονομασία Προϊόντος: ΑλλαντοΐνηCas No: 97-59-6MW(g/mol): 158.12Χημικός Τύπος: C4H6N4O3Αγγλική Ονομασία: AllantoinΣυνώνυμα/ INCI: Allantoinun, 5-Ureidohydantoin, Glyxolyc(acid) diureideΣυσκευασία 100g..
5.08€ 6.94€
Ex Tax:4.10€
Chemco Almond Oil 1000ml
Hot -28 %
Pressure vegetable oil of sweet almond seeds contains 62-86% oleic acid, 20-30% linoleic acid and other valuable fatty acids, rich in β-sitosterol, squalene and vitamin E. Water-insoluble, soluble in alcohol . Light yellow liquid with walnut odor.CAS: 8007-69-0INCI Name: Prunus amygdalus dulcis (alm..
8.42€ 11.66€
Ex Tax:6.79€
Ονομασία προϊόντος: Aloe Vera GelCas No: 85507-69-3INCI: Aloe Barbadensis Leaf JuiceΧρήση ως: Συστατικό σε καλλυντικά και τρόφιμαΔιατηρείται σε κλειστό περιέκτη σε δροσερό και ξηρό μέροςΣυσκευασία 250ml..
9.90€ 13.69€
Ex Tax:7.98€
Έλαιο Βερίκοκο ΕξευγενισμένοApricot Oil RefinedINCI: Prunus Armeniaca Kernel OilCas No. 68650-44-2 / 72869-69-3Χρήση ως:  Συστατικό σε φαρμακευτικά καλλυντικά & τρόφιμα.Προέλευση: Γερμανία Συσκευασία 200ml..
7.37€ 9.21€
Ex Tax:5.94€
ΕΛΑΙΟ ARGAN Argan OilCas No. 223747-87-3INCI: Argania Spinosa Kernel OilΧρήση ως:  Συστατικό σε τρόφιμα & καλλυντικάΠροέλευση: ΓερμανίαΣυσκευασία 100ml..
7.22€ 9.30€
Ex Tax:5.82€
Ονομασία Προϊόντος: Έλαιο ΆρνικαςCas No.: 8001-21-6Αγγλική Ονομασία: Carrot OilΣυνώνυμα / INCI: Annuus Seed Oil, Arnica MontanaΧρήση ως:  Συστατικό σε καλλυντικάΠροέλευση: ΑγγλίαΔιατηρείται σε καλά κλειστό περιέκτη, σε δροσερό και ξηρό μέρος. Προστατευμένο από το φως και την υγρασίαΣυσκευασία 2..
9.67€ 13.22€
Ex Tax:7.80€
Ασκορβικό ΟξύAscorbic AcidINCI: Vitamin CCas No. 50-81-7Ανταποκρίνεται σε: Ευρωπαϊκή, Αμερικάνικη & Βρετανική ΦαρμακοποιίαΧρήση σε:  Φαρμακευτικά & ΤρόφιμαΣυσκευασία 100gr..
3.19€ 4.02€
Ex Tax:2.57€
Ασκορβικό ΟξύAscorbic AcidINCI: Vitamin CCas No. 50-81-7Ανταποκρίνεται σε: Ευρωπαϊκή, Αμερικάνικη & Βρετανική ΦαρμακοποιίαΧρήση σε:  Φαρμακευτικά & ΤρόφιμαΣυσκευασία 1kg..
19.00€ 22.82€
Ex Tax:15.32€
Έλαιο Avocado ΕξευγενισμένοAvocado Oil RefinedINCI: Persea Gratissima OilCas No. 8024-32-6Χρήση ως: Συστατικό σε τρόφιμα, καλλυντικά & φαρμακευτικά σκευάσματαΠροέλευση: ΓαλλίαΣυσκευασία 1000ml..
11.87€ 15.50€
Ex Tax:9.57€
Έλαιο Avocado ΕξευγενισμένοAvocado Oil RefinedINCI: Persea Gratissima OilCas No. 8024-32-6Χρήση ως: Συστατικό σε τρόφιμα, καλλυντικά & φαρμακευτικά σκευάσματαΠροέλευση: ΙταλίαΣυσκευασία 100ml..
2.69€ 3.76€
Ex Tax:2.17€
Λευκό Κερί (Κήρος Λευκός)Bees Was WhiteINCI: Cera Alba, Stearyl Stearate, Cera microcrystallinaΧρήση ως συστατικό σε φαρμακευτικά & καλλυντικάΣυσκευασία 250g..
5.29€ 6.53€
Ex Tax:4.27€
Ονομασία προϊόντος: Πιπέρι Αιθέριο ΈλαιοΑγγλική Ονομασία: Piper Nigrum Essential OilΣυνώνυμα / INCI: Piper Nigrum L., Black Pepper, Μαύρο ΠιπέριCas No: 84929-41-9Χρήση ως: Βελτιωτικό οσμής και γεύσηςΔιατηρείται σε κλειστό περιέκτη σε δροσερό και ξηρό μέρος με καλό εξαερισμόΠροέλευση: ΙταλίαΣυσκευασί..
65.43€ 77.00€
Ex Tax:52.77€
Showing 1 to 12 of 107 (9 Pages)