Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 

Πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας courier κατά την παράδοση των προϊόντων (extra χρέωση 1,80€).

ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ  

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες (εκτός απο την American Express)

Σε περίπτωση που επιλέξετε ολοκλήρωση συναλλαγής μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία και διαχειρίζεται την πληρωμή σας. Θα πρέπει να χορηγήσετε το είδος και αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία. Εμείς δεν λαμβάνουμε γνώση, ούτε τηρούμε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, ούτε τους κωδικούς σας. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή στο περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, θα πρέπει να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα (υπάρχει timer) έτσι ώστε να επανέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Επομένως για κάθε αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα που επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας.

Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση έτσι ώστε να αποφεύγονται προβλήματα σε περιπτώσεις μή άμεσης διαθεσιμότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν μεταφερθείτε στο περιβάλλον της τράπεζας και ολοκληρωθεί η πληρωμή ΜΗΝ κλείσετε τη σελίδα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να σας γυρίσει στην σελίδα του GalenicPharmacy.gr και να ολοκληρωθεί η διαδικασία της παραγγελίας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ 

Για παραλαβές παραγγελιών από το φαρμακείο μας. Το Φυσικό Κατάστημα (Φαρμακείο) διαθέτει εγκεκριμένο τερματικό αποδοχής καρτών POS.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού:   5106-078666-413

IBAN Λογαριασμού:         GR10 0172 1060 0051 0607 8666 413

Δικαιούχος:                       ΣΙΜΟΝ ΧΙΚΜΕΤΙΑΝ  

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού:     19740082789

IBAN Λογαριασμού:           GR7601101970000019740082789

Δικαιούχος:                         ΣΙΜΟΝ ΧΙΚΜΕΤΙΑΝ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας. 

Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το GalenicPharmacy.gr

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας στις συνεργαζόμενες τράπεζες (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ).

Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο info@galenicpharmacy.gr ή μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 49 13 691.

----

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ

Μπορείτε να γράψετε τα στοιχεία της επιχείρησης σας (όπως είναι στη σφραγίδα) στα σχόλια της παραγγελίας σας.

Παραγγελίες για τις οποίες ζητείται τιμολόγιο ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή.

Στο GalenicPharmacy.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης