Fillerina Plus Dermo-Cosmetic Filler Treatment Grade 5 για Πολύ Βαθιές Ρυτίδες, Σοβαρή Χαλάρωση 2x30ml

  • Κωδικός Προϊόντος: 8051417205900
  • Πόντοι Ανταμοιβής: 96
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Τιμή:

  • 148,20€
  • 96,09€

    -35%

Η Δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων Fillerina πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά για 14 ημέρες, το βράδυ, ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνήθειες κάθε ατόμου, με την εφαρμογή έως 2ml gel γεμίσματος (Fillerina 1) στις ρυτίδες, στις περιοχές με έντονο ανάγλυφο και όπου απαιτείται αύξηση του όγκου ( ζυγωματικά, χείλη). Η αγωγή πρέπει να εφαρμόζεται με τη χρήση του ειδικού απλικατέρ (1ml), το οποίο παρέχει την δυνατότητα άντλησης δύο ποσοτήτων 1ml προϊόντος (συνολικά έως 2ml ανά εφαρμογή) και αποδέσμευση τους  με ακρίβεια στις επιθυμητές περιοχές. Πρέπει να αφήσετε το gel γεμίσματος να δράσει έως 10 λεπτά , ώστε τα ενεργά συστατικά να "γεμίσουν" τις περιοχές εφαρμογής. Χρησιμοποιώντας την παλάμη του χεριού σας , κάντε απαλό μασάζ με το υπόλοιπο προϊόν για να ολοκληρωθεί η εφαρμογή. Μην κάνετε κυκλικό μασάζ ή κινήσεις για να απορροφηθεί  πιο εύκολα το προϊόν. Ο πιθανός σχηματισμός υπολειμμάτων στην επιφάνεια της επιδερμίδας (μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα με τα δάχτυλα) υποδεικνύει την εφαρμογή υπερβολικής ποσότητας προϊόντος σε σύγκριση με αυτή που χρειάζεται ο υπό θεραπεία δερματικός ιστός. Στην περίπτωση αυτή , συνιστάται να μειώσετε την ποσότητα του προϊόντος αλλά όχι κάτω από 1,5 ml (1 και 1/2 δόση απλικατέρ).Τυχόν αίσθηση τραβήγματος του δέρματος οφείλεται στη δράση του προϊόντος. Στη συνέχεια εφαρμόστε στο φίλμ θρέψης (Fillerina 2), οποίο εγγυάται μια επαρκή ποσότητα ενυδατικών και θρεπτικών ουσιών και ολοκληρώνει την εφαρμογή του gel γεμίσματος, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση για την επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού. Αντλήστε 1-2ml φιλμ θρέψης και απλώστε την ποσότητα στο πρόσωπο και το λαιμό. Για να ενισχυθεί η δράση του προϊόντος , συνιστάται να πίνετε δύο ποτήρια νερό πριν απο την εφαρμογή του gel γεμίσματος.

Fillerina Treatment Grade 5 - Σοβαρή χαλάρωση των ιστών. Εξαιρετικά έντονο ανάγλυφο της επιδερμίδας με σοβαρά σημάδια γήρανσης. Ανάγκη: γέμισμα των βαθύτερων ρυτίδων, αύξηση όγκου στα ζυγωματικά και τα χείλη, ανόρθωση, lifting των χαρακτηριστικών του προσώπου.

  • Νέα δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος ρυτίδων και όγκο στα ζυγωματικά και στα χείλη
  • Εξωτερική εφαρμογή με διείσδυση σε βάθος 
  • Για χρήση στο σπίτι.

Το Fillerina Plus είναι μια δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων για περιπτώσεις έντονης και σοβαρής χαλάρωσης των ιστών με έντονα και σοβαρά σημάδια γήρανσης. Βοηθά στο γέμισμα των βαθύτερων ρυτίδων, στην αύξηση του όγκου στα ζυγωματικά και στα χείλη και στην ανόρθωση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Το προϊόν παίρνει το όνομά του από το μηχανισμό γεμίσματος (filling) των ρυτίδων του προσώπου χάρη στη δράση του κύριου δραστικού συστατικού: ένα μείγμα 8 διαφορετικών μορίων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους και μεγέθους που μεταφέρονται σε βάθος από έναν ειδικό φορέα και διεισδύουν ιδιαίτερα αποτελεσματικά στις στιβάδες του δέρματος (δοκιμές ex-vivo), με αποτέλεσμα να γεμίζουν και να αυξάνουν τον όγκο των ιστών. Όπως και στις θεραπείες πλήρωσης με υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιούνται στην αισθητική ιατρική, σκοπός του προϊόντος Fillerina Plus είναι να επιτρέπει τη διείσδυση σε βάθος μεγάλων ποσοτήτων υαλουρονικού οξέος στους δερματικούς ιστούς (δοκιμές ex-vivo). Το υαλουρονικό οξύ, το οποίο δεσμεύει το νερό, γεμίζει τα πιο ορατά, βαθιά και εκτεταμένα σημάδια γήρανσης (περιοχές με χαλάρωση, ρυτίδες και ανάγλυφο) και βελτιώνει τον όγκο των ζυγωματικών και των χειλιώv. 

Εξωτερική εφαρμογή με διείσδυση σε βάθος

Οι έρευνες που κατέληξαν στη δημιουργία της Fillerina ξεκίνησαν το 2007, με σκοπό την ανάπτυξη και την τελειοποίηση μιας δερμοκαλλυντικής αγωγής γεμίσματος των ρυτίδων και αύξησης του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών, χωρίς ενέσεις, με εύκολη εξωτερική εφαρμογή στο σπίτι. Η αγωγή αποτελείται από ένα Filler gel, με υψηλή συγκέντρωση σε 6 υαλουρονικά οξέα, τα οποία έχουν απορρόφηση σε βάθος από τις διαφορετικές στιβάδες της επιδερμίδας και ένα Φιλμ θρέψης, το οποίο εφαρμόζεται στο πρόσωπο μετά το Filler gel και ολοκληρώνει την αγωγή.

Η Fillerina ενδείκνυται για το γέμισμα των γραμμών έκφρασης, των ρυτίδων και των σημείων του προσώπου που παρουσιάζουν χαλάρωση: ζυγωματικά, περίγραμμα του προσώπου, χείλη. Η Fillerina εφαρμόζεται με το ειδικό απλικατέρ για να μεγιστοποιηθεί η δράση του Filler gel, αφού είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί η κατάλληλη ποσότητα με ακρίβεια κατά μήκος των ρυτίδων. Οι ειδικοί της Labo συνιστούν για βέλτιστα αποτελέσματα την κατανάλωση 2 ποτηριών νερού, μισή ώρα πριν την αγωγή Fillerina.

Το κουτί περιλαμβάνει:

14 δόσεις (2 ml) Gel γεμίσματος

14 δόσεις (2 ml) Φιλμ θρέψης

2 διαβαθμισμένα απλικατέρ ακριβείας με ακροφύσιο για καλλυντική χρήση: Ελβετικό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας CH 695 412 A5


ΕΥΚΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ - ΜΗ ΕΝΕΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ


Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που θέλετε με 2 τρόπους:

1. ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Κάνετε την αγορά σας ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή!

2. ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε για να κάνετε την παραγγελία σας στο 216 90 08 875.

(Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-18:00)


Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε ΑΠΟΣΤΟΛΗ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ.

Για αγορές άνω των 49€ τα μεταφορικά ειναι ΔΩΡΕΑΝ (μέχρι 2kg)

Εάν τα προϊόντα δεν έχουν την ένδειξη "Out of Stock" η παραγγελία σας θα φύγει από το κατάστημα μας σε 1-2 εργάσιμες και θα σας παραδοθεί με courier.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο GalenicPharmacy.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης